De voordelen


Beperking van uw CO₂-uitstoot

De keuze voor groene warmte is een keuze waarmee CO₂-uitstoot direct tot ca. 90% wordt teruggebracht, omdat u kiest voor fossiel vrije warmte. U draagt bij aan het beperken van verdere klimaatverandering. Een keuze voor een gezondere leefomgeving voor uzelf en voor de komende generaties.

Veilig

Een gas-installatie en CV-ketel zijn niet meer nodig. Er wordt bovendien elektrisch gekookt. U heeft geen last meer van het mogelijk aan laten staan van het vuur of het gas, en het risico op koolmonoxidevergiftiging behoren tot het verleden.

Service

Er is één aanspreekpunt voor al uw vragen en u wordt volledig ontzorgd door onze service. Het servicenummer is 24/7 beschikbaar voor het stellen van vragen over de installatie, onderhoudsverzoeken of het oplossen van een storing.

De warmteafleverset blijft in eigendom van Warmtebedrijf Veenendaal. Wanneer er iets mee is, komt onze warmteservice dit oplossen en indien nodig wordt de set kosteloos vervangen. Kortom: u wordt volledig ontzorgd voor hetzelfde geld als aardgas, met een optimale energie-efficiëntie en een prettig klimaat bij u in huis!